بهترین سیستم های آموزش آنلاین در 2020 : LMS و VLE برای آموزش

online-learning-2020

سیستم مدیریت یادگیری (LMS) و محیط یادگیری مجازی (VLE) به طور فزاینده ای در آموزش و پرورش متداول شده اند.
در حالی که زمان و مکان برای یادگیری حضوری یا همان چهره به چهره وجود دارد، به طور فزاینده ای یادگیری و دوره های آموزشی از طریق کانال های دیجیتال، شبکه های مجازی و همچنین سامانه های اموزشی تحت وب در حال انجام می باشد. این امر نه تنها ارزان تر و آسان تر برای مدیریت مشاغل می باشد بلکه برای معلمان نیز به معنای توانایی دستیابی به افراد از راه دور است چرا که همواره یکی از ضعف های آموزش حضوری مشکل فاصله ها و عدم دسترسی به اساتید در مناطق و شهرهای راه دور بوده است، از طرفی مدیران موسسات هم به اساتید راه دور دسترسی نداشته اند.
البته این بدین معنی نیست که سیستم های آموزشی سنتی در حال از بین رفتن میباشند چون موسسات آموزشی و مشاغل با رویکرد جدیدی به این موضوع پرداخته اند و استفاده از تکنولوژی های به روز و مدرن را در کسب و کار خود رواج داده اند. این یکی از فواید سیستم های های آموزشی آنلاین می باشد که از آن به عنوان حذف فاصله ها یاد میشود یعنی هم استاد و هم دانش آموز می توانند از نقاط مختلف جهان با هم تعامل داشته و تحت آموزش قرار بگیرند.
درواقع امروزه بیشتر افراد به خاطر داشتن دستگاه های تلفن هوشمند و البته کامپیوترهای متصل به اینترنت خیلی راحت تر از گذشته میتوانند از نرم افزار های موجود در حوزه آموزش مجازی که هدف آنها یادگیری آسانتر و سریعترمی باشد استفاده کنند و همین امر به نوعی فاصله های آموزشی را کم کرده است و افراد میتوانند از هر مکان و در هرزمانی سرویس های آموزشی با کیفیت خود را دریافت کنند.
تنوع زیاد سیستم های یادگیری آنلاین باعث شده تا افراد بتوانند نوع سیستم های آموزشی خود را از بین این برنامه های کاربردی انتخاب نمایند بنابراین این ابزارها باعث میشوند یادگیری از درجه اولویت بالاتری برخوردار باشد و همچنین پیدا کردن یک مهارت خاص سریعتر از گذشته انجام گیرد.
با این حساب، نحوه ایجاد سازمان های آموزشی و مربیان دوره ها نیز به طرز چشمگیری تغییر می کند.
در این بخش از مقاله، ما به دنبال معرفی بهترین ابزارهای یادگیری الکترونیکی هستیم.
بهترین سیستم های یادگیری آنلاین در یک نگاه کدامند؟
برای جواب دادن به این سوال میتوان به یک سری از جزئیات فنی و همچنین کاربردی این نرم افزار ها اشاره داشت. اولین و مهمترین نکته در انتخاب یک نرم افزار قابل اتکا برای راه اندازی یک سامانه آنلاین آموزشی این است که این نرم افزار دارای چه امکاناتی می باشد.
برای بررسی این موضوع باید لیستی از نرم افزار های مطرح در این زمینه را از قبل آماده کرده و به مقایسه انها بپردازیم. از آنجا که تعداد این نرم افزار ها بسیار زیاد بوده و در حال رشد هستند شاید این کار از حوصله یک کاربر عادی خارج باشد و از طرفی چون این نرم افزارها نقاط اشتراک بسیاری دارند و همگی با رویکرد آموزشی تولید شده اند مقایسه را سختتر خواهد کرد. پس بهترین راه برای اینکار این است که به صورت کلی به چند نکته توجه کنیم.
- نرم افزار منتخب ما دارای لیسانس می باشد یا از نوع اپن سورس (OPEN SOURCE) است؟
- با توجه به برخی از محدودیت ها در کشور ما آیا میتوان به لیسانس نرم افزار مورد نظر دسترسی داشت؟
- کدام نرم افزار با تعداد دانش آموزان ما و حجم کلاسهایمان سازگاری بیشتری دارد؟
- منابع مورد استفاده هر کدام از این نرم افزارها چه میزان می باشد؟
- هزینه سرورهایی که باید برای راه اندازی این نرم افزار ها در نظر گرفت ماهانه چقدر است؟
- آیا پس از راه اندازی دسترسی به این سامانه ها آسان است یا کاربر را دچار محدودیت هایی مثل نصب افزونه های جداگانه روی مرورگر خواهد کرد؟
این ها سوالات مهمی هستند که باید در مورد هر کدام اطلاعات کارشناسی داشته باشید تا بتوانید بهترین نرم افزار آموز انلاین را برای مجموعه خود انتخاب کنید. در مقاله های بعدی سعی خواهیم کرد به مهمترین سوالات این حوزه به طور تخصصی نگاهی داشته باشیم و از این رو کمکی به شما کاربر گرامی جهت انتخاب بهترین محصول در حوزه نرم افزار های آموزش آنلاین کرده باشیم.
از این رو جهت کسب مشاوره های بهتر میتوانید با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل نمایید.


بازگشت